Schoonheidsspecialist Voorburg

In de beautysalon van Focus Beauty & Spa worden diverse gezichtsbehandelingen uitgevoerd door onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten.
 

Gezichtsbehandeling

Er zijn diverse gezichtsbehandelingen mogelijk. Onze basis gezichtsbehandeling duurt 60 minuten en bestaat uit: reiniging, epileren en bovenlip harsen, vapozone, diepreiniging, comedonen en millia, massage gezicht - nek - decollete, intensief vocht masker, oog masker en dagverzorging. Er zijn verschillende mogelijkheden om deze behandeling uit te breiden, bijvoorbeeld met een fruitzuurbehandeling.

Voor alle analyses en behandelingen werken we met de uitstekende producten van Dr. Eckstein. De producten van het in 1949 opgerichte Dr. Eckstein zijn ontwikkeld vanuit de visie om cosmetische producten met natuurlijke ingrediënten te maken. Met deze instelling is het bedrijf tot aan de dag van vandaag in staat 'het beste uit de natuur' te gebruiken in de verzorgingsproducten voor uw huid.
Daarbij is altijd de insteek geweest om natuurlijke processen van de huid, zoals herstelvermogen en beschermende eigenschappen, te waarborgen of te stimuleren met natuurlijke ingrediënten. Daarom worden er in de producten van Dr. R.A. Eckstein geen minerale oliën en kleurstoffen toegevoegd. Natuurlijk is Dr. R.A. Eckstein proefdiervrij!
 

Wimperextensions

Bij Focus Beauty & Spa zijn de schoonheidsspecialisten ook getraind in het aanbrengen van wimperextensions. Wimperextensions zijn ‘nep-wimpers’ waarmee uw eigen wimpers worden verlengd en daarmee zorgen voor een verzorgde uitstraling.
 

Eclat+ Lichttherapie - uniek in de regio

Focus Beauty & Spa beschikt als enige in de regio over de Eclat+ LED-lichttherapie behandeling. Deze lichttherapie is gebaseerd op de wetenschappelijk bewezen werking van LED-lichttherapie. Zo is de afgelopen decennia onder andere bewezen dat het wondgenezing en groei van weefsel bevordert, de celstofwisseling verbetert, herstel en de vernieuwing van beschadigde huidcellen versnelt en de productie van collageen en elastine stimuleert.

Zodoende is lichttherapie een belangrijke behandeling voor anti-aging en diverse huidproblemen. Bovendien is de lichttherapie-behandeling pijnloos en veilig voor alle huidtypes en alle leeftijden. Nadat de huid is blootgesteld aan het LED-licht op basis van het passende kleurprotocol, dringen de werkzame bestanddelen van de de Eclat+ ampullen met vocht inbrengende maskers en conditioners net zo effectief in als na een meso-lift. Het resultaat is ongeëvenaarde uitstraling en gladheid van de huid. Donkere kringen zijn minder duidelijk en de huid straalt. Ook de perfecte manier om je fris en stralend te voelen.

Laatste nieuws

Geen artikelen gevonden