Nagelstudio

De Nagelstudio van Voorburg - Gelnagels & Acrylnagels

Voor veel vrouwen zijn verzorgde handen en nagels een absolute must. Mooie nagellak of kunstnagels horen daar natuurlijk bij. Focus Beauty & Spa in Voorburg is gespecialiseerd in het zetten van kunstnagels; dat geldt zowel voor gelnagels als acrylnagels.

Gelnagels

Kiest u voor de meest natuurlijk look? Dan passen vaak gelnagels het beste. De gellak is een stroperige vloeistof die – in verschillende lagen - op de nagels wordt aangebracht en per laag met Uv-licht wordt uitgehard. Om de nagels te verlengen, kunnen ‘tips’ of ‘sjablonen’ worden gebruikt. Het belangrijkste voordeel van gelnagels is dat ze relatief zacht en flexibel zijn; daardoor breken ze minder snel. Daarnaast hebben ze een mooi glanzend oppervlakte en zien er daarmee natuurlijker uit dan acrylnagels. Daarentegen zijn gelnagels minder robuust dan acrylnagels en gaan ze normaal ge sproken wat minder lang mee.

Acrylnagels

Acrylnagels zijn vooral steviger en minder kwetsbaar dan gelnagels. Net als gelnagels, worden ook acrylnagels gebruikt voor het verstevigen en verlengen van de natuurlijk nagels, alleen is het proces wat anders. Zo worden acrylnagels aangebracht in de vorm van een kneedbaar mengsel van poeder en vloeistof.

Nadat de handen zijn gedesinfecteerd, nagelriemen zijn behandeld en nagels zijn gevijld, wordt de tip of het sjalbloom aangebracht (voor verlenging van de nagel) en vervolgens wordt het acryl toegepast. Het kneedbare acryl-mengsel wordt naar de vorm van de nagel geboetseerd en hard vervolgens uit aan de buitenlucht. Daarna worden de nagels ter afronding nog gepolijst.

De nagelstudio van Voorburg

Focus Beauty & Spa is bij uitstek de nagelstudio van Voorburg en omgeving. Er zijn voor u ervaren nagelstylistes aanwezig om uw handen en nagels professioneel te verzorgen en we werken alleen met de topproducten van Odessy Nails en Magnetic Nail Design. Eventueel kunt u uw bezoek aan de nagelstudio combineren met bijvoorbeeld een pedicure of manicure behandeling in onze beautysalon.

Laatste nieuws

Geen artikelen gevonden