Massage

Oliemassage, Stoelmassage & Voetmassage

In een moderne beauty- en wellness salon als Focus Beauty & Spa zijn massages natuurlijk niet weg te denken. Wij bieden een drietal professionele massages die ook weer met diverse andere behandelingen, zoals cupping magnetische kegels (‘energetic’), gecombineerd kunnen worden. In onze salon in Voorburg kunt u genieten van een ontspannende oliemassage, stoelmassage of voetmassage.

Oliemassage

Ontspanning is iets waar velen naar op zoek zijn. Een oliemassage kan dan het rustpunt bieden waar we in hectische tijd naar op zoek zijn. De oliemassage is een uitgebreide en professionele massage van het hele lichaam. Terwijl u lekker ligt, ontspannen de huid en spieren zich door middel van de diverse massagetechnieken (kneden, wrijving en fricties). De doorbloeding van weefsels wordt gestimuleerd, afvalstoffen worden afgevoerd en de spierfunctie en stofwisseling van de spieren verbeteren.

Stoelmassage

Een stoelmassage is een drukpuntmassage waarmee uw lichaam effectief terug in balans wordt gebracht. Terwijl u ontspannen plaats neemt in een speciaal ontwikkelde ergonomische stoel, drukt de masseuse met duimen, handpalmen en ellebogen op drukpunten en meridianen van hoofd, schouders, nek, rug, armen en handen. De stoelmassage kunt u normaal gekleed ondergaan, tenzij u met olie gemasseerd wenst te worden.

Voetmassage

Voetmassage is een alternatieve geneeswijze die het natuurlijke genezingsproces en de energie doorstroming van het lichaam activeert. Op de voetzolen worden specifieke drukpunten met duimen, handen en een speciaal massagestokje gestimuleerd, waardoor blokkades en spanningen in het lichaam worden opgeheven. Met een voetmassage werkt u aan het herstellen van intern evenwicht, zodat uw lichaam optimaal functioneert en u de gezondheid bevordert.

Een massage bij Focus Beauty & Spa in Voorburg?

Wilt u een afspraak maken voor een massage bij onze beautysalon in Voorburg? Dat kan natuurlijk! Bel ons op 070 3869567 en mogelijk kunt u vandaag nog terecht voor een heerlijk ontspannende massage!

Laatste nieuws

Geen artikelen gevonden