Spraytanning

Wilt u een egaal bruine tint in tien minuten en zonder de gevaren van overmatig zonnen of de zonnebank? Dan is spraytanning bij Focus Beauty & Spa de uitkomst. Bij spraytanning wordt met behulp van een compressor een speciaal ontwikkelde DHA tanningvloeistof op uw huid vernevelt wat resulteert in een prachtig gebruinde huid. Wij werken bij spraytanning met de topproducten van het SunJunkie.

Spraytanning, zo werkt het

Om de egaal bruine teint zo goed mogelijk aan te brengen en ook zo lang mogelijk te behouden (tot 10 dagen), gaan we deskundig te werk en geven we de volgende adviezen:
 

Voorbereiding
We adviseren de volgende voorbereiding voor uw spraytanning behandeling:
  • Scrubben 1 dag voor de behandeling (niet met oliehoudende producten)
  • Douche u voor de benadeling enkel met warm water en gebruik geen zeep, deodorant, parfum, make-up, bodylotion etc. op de dag van de spraytanning.
  • Vermijd alcoholhoudende producten op de huid in de 24 uur voor de behandeling.
  • Scheren, harsen, bikinilijn tot 48 uur voor de behandeling (niet met oliehoudende producten en scheerschuim)
  • Draag donkere, loszittende kleding (ook de eerste 8 uur na behandeling). Let op: De Sunjunkie tanninglotion kan afgeven op de kleding, dit kunt u er weer gemakkelijk uitwassen.
De behandeling
De spraytanning-behandeling duurt ongeveer 10 minuten. Met een speciaal apparaat wordt de door u gekozen kleur (er zijn diverse kleuren beschikbaar voor ieder huidtype) in de vorm van tanningvloeistof met een speciaal apparaat op uw huid gesprayd. U krijgt direct een egaal bruine huid!
 
Na de behandeling
  • Sunjunkie spraytanning-lotion heeft 8 uur nodig om tot zijn volledige kleur te ontwikkelen. Mijdt de eerste 8 uur na behandeling contact met water (niet douchen, ga niet intensief sporten / voorkomt transpiratie waar mogelijk, etc.). 
  • Tijdens de eerste douche na de tanningbehandeling kan er wat kleur van je lichaam afkomen, dat is normaal
  • Gebruik tijdens en na de douche een goed hydraterende, neutrale douchegel en bodylotion om de kleur langer te behouden. Vermeid producten met alcoholhoudende bestanddelen; deze breken de kleur juist af. 
Let op:
Spraytanning is niet mogelijk bij mensen met eczeem, psoriasis, (snij) wonden en zwangere vrouwen.

Spraytanning iets voor u?

Wilt u een afspraak maken voor spraytanning? Of wellicht meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Laatste nieuws

Geen artikelen gevonden