Pedicure & Manicure

Bij Focus Beauty & Spa in Voorburg bent u zowel voor een pedicure als manicure aan het juiste adres. Onze gediplomeerde mensen zorgen voor een goede behandeling gecombineerd met uitstekende persoonlijke service.

Pedicure

Mooie nagels en geen last meer van pijnlijke klachten, zoals eelt of likdoorns? Dan biedt een behandeling bij de pedicure uitkomst. Een pedicure is een behandeling van de voeten en deze bestaat bij Focus Beauty & Spa in Voorburg uit de verzorging van nagels, nagelwallen, het verwijderen van overtollig eelt, verschillende soorten likdoorns zoals eeltpit en/of eksterogen, schimmel nagels en ingegroeide nagels. De behandeling van uw keuze wordt altijd afgesloten met een korte massage. Indien gewenst kunt u ook kiezen voor het laten toepassen van voetreflectie; hierbij worden de drukpunten gestimuleerd om het lichaam in balans te brengen.

Manicure

Zijn uw handen en nagelriemen ruw en droog geworden? Met een manicure behandeling bij Focus Beauty & Spa in Voorburg lost u dit op en brengt u uw handen weer in goede conditie. De behandeling door een manicure bestaat ui een ontspannende verzorging van uw handen, nagelriemen en nagels. Reinigen van de handen en het losmaken en terugduwen van de nagelriemen. Ook het zetten van gel en acryl nagels behoort tot de mogelijkheden, zie voor meer informatie de Nagelstudio-pagina. Afspraak maken voor pedicure of manicure

Heeft u interesse in een pedicure- of manicure behandeling bij Focus Beauty & Spa in Voorburg? Neem dan contact met ons op, waarschijnlijk kunt u dan later vandaag al terecht. 

Laatste nieuws

Geen artikelen gevonden